(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Suomenlinnan Panimo, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018
Ravintola Suomenlinnan Panimo sijaitsee 15 minuutin merimatkan päässä Helsingin Kauppatorin rannasta, heti Suomenlinnan päälaiturin edessä. Pitkä, punaiseksi maalattu kasarmirakennus rakennettiin Suomenlinnan venäläisellä kaudella vuosina 1868-1870. Suomenlinnalaisella panimo- ja krouviperinteellä on ollut merkittävä rooli Suomen oluthistoriassa. Panimo ravintoloineen jatkaa edelleen tätä perinnettä. Sveaborgin linnoitustyön aikana tuhannet sotilaat kuluttivat tynnyreittäin olutta, nykyään ravintolamme tarjoaa sitä laseittain, tuopeittain ja kannuittain.

Haemme KOKKIA valmistamaan maukkaita ruokia Suomenlinnan Panimon ja Viaporin Delin asiakkaille yhdessä muun keittiöhenkilökunnan kanssa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja päättyvät sopimuksen mukaan elo-lokakuussa.
Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- kokemusta a la carte ruoan valmistuksesta
- paineensietokykyä, joustavuutta ja ilosta työmoraalia sekä pilkettä silmäkulmassa
- hyvää gastronimista osaamista


Tarjoamme sinulle

- toimivan tiimin ja kivan duunifiiliksen
- paljon mukavia asiakkaita
- oikeudenmukaista ja reilua johtamista
- mahdollisuuden jatkaa RK-konsernissa töitä kesän jälkeen


Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249