(Poistunut julkaisusta)

Kokki Sukevalle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta. Leijona Catering vastaa Rikosseuraamuslaitoksen vankiloiden ruokahuollosta.

Etsimme kahta ammattitaitoista

KOKKIA

Sukevan vankilaan

Kokin tehtäviin kuuluu ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää itseäsi.

Toivomme, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Meillä pääset työskentelemään erilaisessa ja merkityksellisessä työympäristössä.

Sinulla on alan tutkinto ja kokemusta kokin tehtävistä. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Kokin tehtävää täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin. Hakijasta tehdään poliisin turvallisuusselvitys.

Haluatko laittaa viilasi Leijonan kakkuun?

Hae paikkaa pikaisesti tai viimeistään 31.10.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Auto käytössä