(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Strindberg, NoHo Partners
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Kokiksi Strindbergiin!

Historiallisen Esplanadin puiston kupeessa sijaitsee Strindberg – ainutlaatuinen ravintolakeskittymä keskellä kaupunkia.

Toisen kerroksen à la carte – ravintolan ja sen yhteydessä sijaitsevan Kirjastobaarin kutsuva miljöö on yhtä aikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen.

Ensimmäisen kerroksen kahvila tarjoaa mannermaisessa interiöörissään laajan kahvi- ja teevalikoiman sekä suolaisia ja makeita leipomotuotteita. Suurista ikkunoista voi seurata kaupungin elämää ja ihailla kaunista Helsinkiä.

Strindbergin korkeatasoinen keittiö on konstailematon ja ajanhenkinen. Keittiö yhdistää aina suositun pohjoismaisen  “husmanskostin” tämän päivän skandinaavisiin makuihin ja tyyleihin.

Etsimme nyt Strindbergiin kokkia vakituiseen työsuhteeseen, noin 90h/3vkoa tuntimäärällä. Työssä edellytetään aikaisempaa a la carte kokin kokemusta lämpimän puolen työtehtävistä. Osaamista myös kylmäkön tehtävissä pidetään etuna. Haemme ammattitaitoista, innovatiivista ja omasta työstään kiinnostunutta ammattilaista vahvistamaan tiimiä.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä
  • paineensietokykyä ja joustavuutta
  • itsenäistä ja reipasta työotetta
  • positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta

Strindberg tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, etenemismahdollisuudet isossa ja monipuolisessa yrityksessä sekä mahtavat puitteet työskentelyyn yhdessä Helsingin parhaimmassa klassikkoravintolassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, maaliskuun puolen välin tienoilla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515 
marianne@smilepalvelut.fi