Tietoa tehtävästä
Oletko sinä etsimämme kokki Saariselälle?
Etsimme nyt Kaunispään huipulle osaksi Star Arcticin keittiötiimiä ammattitaitoista kokkia talvisesonkiin 2024–2025!
Etsimämme kokki on valmis työskentelemään kaikissa keittiön vuoroissa - tehtäviin kuuluu vuoron mukaan aamiaisen-, lounaan tai ala carten valmistus sekä muut keittiön työtehtävät.
Kokoaikainen, määräaikainen työsuhde alkaa marraskuun puolivälissä kestäen talvisesongin loppuun, maalis-huhtikuulle 2025. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Jaettu asunto järjestyy Saariselän keskustan tuntumasta omalla huoneella kohtuullista vuokraa vastaan.
Tarjoamme sinulle:
- Monipuoliset työtehtävät ainutlaatuisella paikalla
- Korkeatasoisen työpaikan, jossa pääset kehittämään myös itseäsi
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
- Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
- Saariselän alueen monipuoliset harrastamismahdollisuudet luonnossa
- Jaetun asunnon Saariselän keskustan alueelta kohtuullista vuokraa vastaan
Toivomme sinulta:
- Koulutusta ja/tai työkokemusta kokin tehtävistä
- Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- Kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
- Suomen tai englannin kielen osaamista
- Hygieniapassia
- B-ajokortti ja oma auto helpottaa työmatkojen taittamista ja alueella liikkumista
Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja:
Go On Lappi
Sanna Ojaniemi
+358 40 681 6797
sanna.ojaniemi@go-on.fi (arkisin klo 8–16)
STAR ARCTIC
Star Arctic Hotel sijaitsee Suomen Lapissa, Saariselällä Kaunispään huipulla. Huikeiden maisemien lisäksi Star Arctic tarjoaa vierailleen ja ohikulkijoille korkeatasoiset ravintolapalvelut, aktiviteettejä sekä majoitusta maisemasviiteissä ja lasikattohuoneissa.
Star Arcticin ravintola Kauniin menu tarjoaa makuelämyksiä, tulitpa sitten syömään rentoa tai fine dining -päivällistä. Ruoanlaitossa hyödynnetään paikallisia sekä kotimaisia raaka-aineita että tuotteita. Käytämme annoksissamme niin Inarilta saatua kalaa, kuin paikallisilta poromiehiltä saatua poronlihaa. Menustamme löydät niin lappilaisia annoksia kuin modernin keittiön antimiakin.
Palkkaus
Sopimuksen mukaan
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 5.5.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.