(Poistunut julkaisusta)

Kokki, SSP Finland Oy, Helsinki Airport
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Haemme lentoasemalle, SSP Finland Oy:lle, valloittavia kesäkokkeja sekä lounas että ala carte puolen ravintoloihin.

Loihdit sadoille iloisille asiakkaille lounasta tai illallista heidän lentojensa lomaan ja loman kylkeen.
Työpäiväsi sisältää työkavereiden kanssa fiilistelyä, kovaa perusduunia ja saumatonta yhteistyötä salin kanssa.
Osaat mukauttaa uusia raaka-aineita jo olemassa oleviin makuelämyksiin. Uskot omiin kykyihisi ja saat keiton kun keiton maustettua niin että asiakas lähtee lennolleen kermaisessa hymyssä.
Sen lisäksi, kykenet myös noudattamaan sääntöjä ja konseptia niin että tasalaatuisuus toteutuu poikkeuksetta. Lentoaseman ravintoloissa on tarjolla maukkaita makuja, sekä meiltä että maailmalta. Lautaselta voi löytyä jo edesmennyt eläin tai viimeisin vegevillitys.

Tarvitsemme vahvistusta myös kylmälle puolelle. Tässä tapauksessa pilkkominen sujuu sinulta kesän lopussa jo kuin Gordon Ramsayltä.
Osaamisellasi voit vaikuttaa paikkaan missä työskentelet ja miten pitkään.


Edellytämme sinulta

• 100g chilistä ja pippurista valmistettua asennetta
• 100g mahdollisuutta tehdä sekä aamu-, ja iltavuoroja
• 100g kykyä innostua ja oppia
• 70g osaamista ja ammattitaitoa
• 70g hyviä sosiaalisia taitoja
• 40g joustavuutta
• 30g selviytymistä liemestä kuin liemestä
• 100g nuhteetonta taustaa (valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys)


Tarjoamme sinulle

• 100% palkkaa
• 100% viihtyisän duunin
• 75% vapaa-aikaa viikosta
• 100% arvokasta kokemusta
• 100% uniikin sijainnin
• 100% mahdollisuuden tehdä täydet työtunnit
• 100% arvosta mahtavia etuja


Kiinnostuitko?

Mikäli olet tulinen ja makea tyyppi, sekä suhtaudut työhösi sopivalla ammattiylpeydellä- olet etsimämme kokki!


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi