(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Sports Academy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Etsimme kokkia Sports Academyyn!

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Sports Academy tarjoaa uskomattomat puitteet penkkiurheiluun, ruokailuun, kaveriporukoiden ja yritysten kokoontumisiin tai saunailtojen viettoon.
Ravintolassa tarjotaan arkisin lounasta ja iltaisin herkutellaan ruokalistan maistuvilla annoksilla. Ruokalistalta löytyy mm. salaatteja ja meheviä burgereita sekä grillattavia.

Voit olla vasta valmistunut tai kokeneempi kokki. Tärkeitä ominaisuuksiasi on halu kehittyä ammatissasi, reipas asenne sekä kyky työskennellä kiireisessä työympäristössä.
Keittiö on auki viikon jokaisena päivänä. Työt painottuvat arki-iltoihin sekä viikonloppuihin. Työsuhde on määrä-aikainen ja tunteja on tarjolla vähintään 90h/3 viikkoon ajalle 15.5.-31.8.


Edellytämme sinulta

- Kykyä työskennellä kiireisessä työympäristössä itsenäisesti
- Reipasta asennetta
- Oma-aloitteisuutta


Tarjoamme sinulle

- Luotettavan työnantajan
- Loistavat työkaverit
- Työpaikan aivan Helsingin ydinkeskustassa


Kiinnostuitko?

Liity ammattiylpeään joukkoomme ja hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja/tai kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi. Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
020 7206 276 || vaihde 030 0472 001
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi