(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Spaghetteria Kylä- ravintolat
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle kokkia. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Tämä ilmoitus on tarkoitettu sinulle, jota ihmiset kaipaavat halutessaan lautaselleen SPAGETTIA! Ei siis mitään puuvillalankaa, vaan juurikin sitä pitkulaista herkkua. Kävipä tuuri kun satuit avaamaan tämän sivun, koska juuri sinunlaisellesi henkilölle on nyt tarvetta:

Haemme asiakaspalveluhenkistä kokkia Kauppakeskus Kaaren ravintolamaailman Spagheteriaan. Spaghetterian kokkina laadit asiakkaalle runsaat pasta-annokset ja ruokaiset salaatit paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi. Kokin työn lisäksi pääset myös työskentelemään kassalle asiakaspalvelun pariin. Mikäli asiakaspalvelualttius on valttisi ja toimit yhteistyökykyisenä tyyppinä loistavasti yhteen työporukan kanssa, sovit tähän työhön taatusti kuin parmesaani pasta-annokseen


Edellytämme sinulta

Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta kokin työstä ja edellytämme positiivista asennetta. Lisäksi taskustasi tulisi löytyä hygieniapassi. Suhtaudut ennakkoluulottomasti moniosatoisen ravintolamaailman toimintaan ja yhteistyöhön osastojen välillä.


Tarjoamme sinulle

Rekrytoimme työntekijät suoraan HOK-Elannon kirjoille ja valitut henkilöt pääsevät nauttimaan mukavan työpaikan lisäksi monista työsuhde-eduista kuten henkilökunnan ostoedusta, liikuntaseteleistä ja laajennetusta työterveyshuollosta.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset

#hokelanto


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi