(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Sokos Hotel Torni, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Helsingin sydämessä sijaitseva Solo Sokos Hotel Torni on klassikko täynnä tarinoita. Hotellissa yhdistyvät tyylikkäällä tavalla historia ja nykypäivä. Hotelli tarjoaa vierailleen ainutlaatuisia ja unohtumattomia elämyksiä Helsingin ensimmäisessä pilvenpiirtäjässä, joka on edelleen yksi kaupungin merkittävimmistä maamerkeistä. Laatu huokuu pienistä yksityiskohdista ja jokaisesta palvelukohtaamisesta. Ravintola Tornissa tarjoillaan herkullisia makuja ja näyttävää visuaalisuutta eri kausien ja vuodenaikojen mukaan. Riistaa ja kotimaista kalaa nostetaan ruokalistalle mahdollisimman usein, ja ruokalistassa suositaan lähituottajien tuotteita.

Nyt haemme joukkoomme ammattitaitoista ja innokasta à la carte kokkia pikkujoulukauden sykkeeseen! Mikäli työt mukavassa tiimissä ja mielenkiintoisten haasteiden parissa kiinnostavat voit olla juuri etsimämme keittiövelho. Tunteja olisi tarjolla keskimäärin 60-90 tuntia 3 viikossa ja työt alkavat viimeistään marraskuun puolessa välissä.


Edellytämme sinulta

- Kokin koulutusta ja/ tai aiempaa työkokemusta kokkina työskentelemisestä
- Paineensietokykyä
- Ripeyttä ja tilannetajua
- Arvostamme myös hyvää asennetta ja sen tulee näkyä tavassasi toimia


Tarjoamme sinulle

- Innostavan työilmapiirin
- Mahdollisuuden edetä urallasi sekä kehittää ammatillista osaamistasi
- Mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön


Kiinnostuitko?

Jos täytät edellytykset ja omaat mielestäsi hyvät eväät työhön, täytäthän hakemuksen jo tänään nettisivuillamme www.staffpoint.fi


Lisätietoja

Emmi Vahvelainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78816645
emmi.vahvelainen@staffpoint.fi