(Poistunut julkaisusta)

Kokki Sodexolle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Haemme kokkia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Sodexon hoitamaan Ilmarisen henkilöstöravintolaan Ruoholahteen. Tehtävä on päivätyö arkisin ja työaika pääsääntöisesti 6.30-14.

Työhön sisältyvät monipuoliset kokin tehtävät, joten tehtävässä edellytetään aiempaa työkokemusta vastaavista kokin tehtävistä lounasravintolassa.

Työssä toivotaan hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Monipuolisessa toimipisteessä on tarjolla myös pizzoja ja burgereita ja a´la carte-osaaminen onkin ehdottomasti plussaa. Suomenkielisten reseptien lukutaitoa ja asiakaspalvelusuomen taitoa edellytetään.

Tehtävä on kokoaikainen ja tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Kokin koulutus, Suomen kielen taito, Hygieniapassi