Kokki siivoustyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020
Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOAVAA KOKKIA elintarviketehtaaseen Kotkaan

ISS Palveluilla huolehdimme, että asiakkaamme voi luottaa tuotantotilojen puhtauteen ja keskittyä valmistamaan terveellistä ruokaa. Elintarvikkeiden tuotantolaitoksissa työskentelevät ammattialaisemme takaavat ruokaturvallisuuden sekä edistävät tiloissa työskentelevien tyytyväisyyttä ja terveyttä.

Työssäsi vastaat siivoustehtävistä elintarviketuotantolaitoksen toimisto-, sosiaali- ja tuotantotiloissa. Toivomme osaamista kokin työstä , jotta tarvittaessa pystyt tuuraamaan henkilöstöravintolassa. Tehtävä on keikkatyö, työajat sijoittuvat ma- la ja 6-14 välille. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokin koulutus, hyvä fyysinen kunto sekä kiinnostusta siivoustyötä kohtaan tai aikaisempaa osaamista siivousalalta. Edellytämme hygieniapassia, suomen kielen taitoa sekä soveltuvuutta raskaaseen fyysiseen työhön. 

Haethan tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.10.2020 mennessä. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot