(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Siipiravintola Hook (Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on tunnettu, menestyskonseptin omaava ravintola. Haemme nyt asiakkaamme Turun ravintolaan ammattitaitoista, työstään kiinnostunutta ja motivoitunutta

KOKKIA.

Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, ribsejä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Tehtäviisi kuuluvat ruuan esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut keittiön tehtävät. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että yhdessä ja omistat hygieniapassin. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä.

Etsimme ahkeraa ja oma-aloitteista henkilöä, joka on valmis tarpeen tullen joustamaan työajoissa ja työtehtävissä. Mahdollisuuksien mukaan valittu henkilö voidaan kouluttaa myös vuorovastaavaksi. Asenne ratkaisee!

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työpaikasta, laita hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=196! Töitä on tarjolla lähes kokoaikaisesti, palkkaus TES:n/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.