(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Siipiravintola Hook (Helsinki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on tunnettu, menestyskonseptin omaava ravintola. Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, ribsejä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita.

Haemme nyt Helsingin ravintolaan pikaisella aikataululla ammattitaitoista ja motivoitunutta

KOKKIA.


Tehtäviisi kuuluvat ruoan esivalmistelu, annosten kasaaminen, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut keittiön työtehtävät. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että yhdessä ja sinulta löytyy hygieniapassi. Omaat myös aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä ja olet valmis sitoutumaan töihin pitkäaikaisesti. 

Etsimme iloista ja oma-aloitteista henkilöä, joka on valmis tarpeen tullen myös joustamaan työajoissa ja työtehtävissä. Asenne ratkaisee!

Töitä on tarjolla alkuun tilanteesta riippuen ja ne alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy ravintola-alan TES:n/sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera mahdollisimman pian alla olevan hakulomakkeen kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=461 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 040 572 7731.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.