(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Shell Ylämylly, Liperi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Valmistuvatko sinulta a'la carte annokset sekä lounasruuat käden käänteessä? Ajetaanko ruokiasi syömään pidemmänkin matkan päästä?

Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi!

Haemme Shell HelmiSimpukka Ylämyllylle

KOKKIA

Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluu esimerkiksi keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, pizzojen, lounasruokien ja a'la carten -annosten valmistus.

Toivomme myös, että keittiön ja salin välinen kynnys ei ole sinulle liian korkea, ja voit tarvittaessa jalkautua myös asiakkaidesi pariin huoltamokahvilan puolelle. Työsi pääpaino on kuitenkin keittiössä.

Ylämyllyn Shell HelmiSimpukka palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri, mutta kokin työ on kaksivuorotyötä; työvuorot ovat päivä- ja iltavuoroja.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy joko ravintola- tai suurtalouskeittiökokin tutkinto sekä useampi vuosi alan työkokemusta. Olethan myös vastuullinen, etkä pelkää oppia uutta; työhösi sisältyy tarpeen mukaan myös keittiöpäällikön tehtävän tuurausta, johon sinut perehdytäme myös. Aiempi kokemus esimerkiksi vuoroesimiehen tehtävistä on siis eduksi, mutta asenne työhön ratkaisee.

Me tarjoamme sinulle

Meiltä saat vaihtelevaa ja monipuolista työtä, arvokasta työkokemusta sekä mahtavat työkaverit. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vk.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Laitathan meille oheisen linkin kautta CV:si ja hakemuksesi 15.11. mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän HETI sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että valittu henkilö pystyisi aloittamaan työssä mahdollisimman pian, Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Laura Viiliäinen p. 0503407511.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, suomen kieli