(Poistunut julkaisusta)

Kokki Shell Lopelle
Huoltoasema J. Kolehmainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Valmistuvatko sinulta lounasruuat käden käänteessä? Ajetaanko ruokiasi syömään pidemmänkin matkan päästä? Kaipaisitko keittiötyöskentelyyn mahdollisesti vaihtelua asiakaspalvelun muodossa?

Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi! Haemme Shell Lopelle

KOKKIA

Kokkina huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluu mm. keittiön esivalmistelut, keittiön yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kassatyöskentely, sekä vitriinituotteiden ja lounasruokien valmistus. Työsuhde on määräaikainen vuodeksi Baronan kautta, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä asiakkaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat ma-pe aamuihin ja töitä on tarjolla vähintään 90h/3vk.

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy joko ravintola- tai suurtalouskeittiökokin tutkinto ja jo jonkin verran alan työkokemusta.

Lisätietoa tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sini Kolehmainen 0452146811 ma-pe klo 9-21

Mikäli koet olevasi etsimämme hankilö, haluamme kuulla sinusta heti! Jätä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta CV:llä varustettuna. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.