(Poistunut julkaisusta)

Kokki Shell HelmiSimpukka Ylämylly
Shell HelmiSimpukka Ylämylly Liperi

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Valmistuvatko sinulta á la carte annokset sekä lounasruuat käden käänteessä? Ajetaanko ruokiasi syömään pidemmänkin matkan päästä? Kaipaisitko keittiötyöskentelyyn mahdollisesti vaihtelua asiakaspalvelun muodossa?

Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi! Haemme Ylämyllyn Shell HelmiSimpukkaan

KOKKIA keikkaluontoiseen työsuhteeseen

Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluu esimerkiksi keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, lounasruokien ja á la carte -annosten valmistus.

Toivomme myös, että keittiön ja salin välinen kynnys ei ole sinulle liian korkea ja voit tarvittaessa jalkautua myös asiakkaidesi pariin huoltamokahvilan puolelle ja huolehtia myyntityön lisäksi myös esimerkiksi Veikkauksen palveluista ja huoltamon yleisestä siisteydestä. Työsi pääpaino on kuitenkin keittiössä.

Ylämyllyn Shell HelmiSimpukka palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, mutta keittiössä työajat sijoittuvat klo 6-20.15 ajalle.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Olet innokas oppimaan uutta, intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy joko ravintola- tai suurtalouskeittiökokin tutkinto ja jo jonkin verran alan työkokemusta. Mikäli keittiö sujuu mutta asiakaspalvelupuoli vielä mietityttää, ei huolta sillä me kyllä koulutamme sinut tarvittaessa asianmukaisesti tehtävään.

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kieltä, hygieniapassia sekä täysi-ikäisyyttä. Voimassaoleva salmonellatodistus tulee esittää ennen työn alkua.

Me tarjoamme sinulle

Meiltä saat vaihtelevaa ja monipuolista työtä, arvokasta työkokemusta sekä mahtavat työkaverit. Lisäksi saat käyttöösi Restelin henkilöstöetuja. Työnantajana toimii Barona ja työsuhde on aluksi vuokratyösuhde ja työvuoroja on asiakkaan tarpeen mukaan keikkaluontoisesti. On mahdollista, että työtunnit vakiintuvat myöhemmin ja siirryt asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Laitathan meille oheisen linkin kautta CV:si ja hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronan toimistoltamme Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848 (arkisin klo 9-15) tai Shell HelmiSimpukan Yksikönpäälliköltä, Laura Viiliäiseltä 050 340 7511 tai laura.viiliainen@restel.fi.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti. Restel Liikenneasemat Oy operoi 48 Shell ja St1 liikenneasemaa kautta maan. Lisätietoja huoltamoilla työskentelystä löydät osoitteesta huoltamorekry.fi. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä