(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Shell HelmiSimpukka Oriketo, Turku
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukka-ravintoloissa on niiden hyvä sijainti, viihtyisyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voit kehittyä ravintola-alan vahvaksi ammattilaiseksi.


Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Valmistuvatko sinulta á la carte annokset sekä lounasruuat käden käänteessä? Ajetaanko ruokiasi syömään pidemmänkin matkan päästä? Kaipaisitko keittiötyöskentelyyn kuitenkin vaihtelua asiakaspalvelun muodossa?

Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi! Haemme nyt Shell HelmiSimpukka Oriketoon Turkuun

KOKKIAMitä pääset meillä tekemään?

Shell HelmiSimpukat tarjoavat asiakkailleen laajan listan aterioita kaikenkokoiseen nälkään, ja suurin osa annoksista tehdään alusta loppuun täysin itse. Kokkina huolehdit siis monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluu esimerkiksi keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, lounasruokien ja à la carte-annosten valmistus.

Orikedon Shell HelmiSimpukka palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri, mutta työ on kaksivuorotyötä keittiön aukioloaikojen mukaisesti.Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy joko ravintola- tai suurtalouskeittiökokin tutkinto ja/tai jo jonkin verran alan työkokemusta. Mikäli sinua kiinnostaa myös salin puolella työskentely, tarjoamme sinulle mielellämme siihen mahdollisuuden.Me tarjoamme sinulle

Meiltä saat vaihtelevaa ja monipuolista työtä, arvokasta työkokemusta sekä mahtavat työkaverit. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on määräaikainen perhevapaiden sijaisuus ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin vähintään 90h/3vk.Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Laitathan meille oheisen linkin kautta CV:si ja hakemuksesi 18.2. mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Triin Välk numerosta 020 7644 921. Tiedusteluajat arkisin klo 9-11.