(Poistunut julkaisusta)

Kokki Shell Helmisimpukka Aura Kesätyö 2020
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Valmistuvatko sinulta a'la carte annokset sekä lounasruuat käden käänteessä? Ajetaanko ruokiasi syömään pidemmänkin matkan päästä? Kaipaisitko keittiötyöskentelyyn mahdollisesti vaihtelua asiakaspalvelun muodossa?

Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi! Haemme KOKKIA Shell HelmiSimpukka Auraan.

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön Kesälle 2020. Tulet työskentelemään Baronan alaisuudessa keikkasopimuksella viimeistään toukokuun alusta alkaen perehtyen tehtävään. Työsuhde on määräaikainen 1.6. – 31.8., jolloin sopimustuntimääräsi on keskimäärin 90h/3vko. Syyskuun alusta työsuhteesi palaa keikkalaiseksi ja voit jatkaa sinulle sopivalla tavalla joko opiskeluiden ohessa tai keikkaillen muussakin työssä Baronan kautta.

Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluu esimerkiksi keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, lounasruokien ja a'la carten -annosten valmistus.

Toivomme myös, että keittiön ja salin välinen kynnys ei ole sinulle liian korkea, ja voit tarvittaessa jalkautua asiakkaidesi pariin huoltamokahvilan puolelle ja huolehtia myyntityön lisäksi esimerkiksi Veikkauksen palveluista ja huoltamon yleisestä siisteydestä. Työsi pääpaino on kuitenkin keittiössä.

Auran Shell HelmiSimpukka palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri/kukonlaulusta iltahämärään ja myös kokin työ on kaksivuorotyötä. Edellytyksenä on salmonellatodistus ja hygieniapassi, jonka voi hankkia myös työsuhteen alkaessa.

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä