(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Seinäjoki
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Etsimme KOKKIA Seinäjoen keskustaan.

Asiakkaamme monipuolinen ja laaja ruokalista tarjoaa herkullisia ruokia moneen makuun ja arkisin ravintolassa tarjoillaan myös lounasta.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen kesäkuusta joulukuulle asti. Työtunteja tarjoamme pohjatunneiksi kesänajalle 90h/ 3 viikossa ja syksylle keskimäärin 80h/3vkoa.

Odotamme hakijoilta jo entuudestaan kokemusta ala carte- ja lounasruokien valmistamisesta. Kokkina pystyt työskentelemään nopeatempoisssa työympäristössä ja olet innokas kehittymään ja oppimaan uutta.

Anna asenteesi näkyä ja laita meille heti hakemuksesi!
Potentiaaliset hakijat kutsumme ensimmäiseen haastatteluun toimistollemme, käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786 (ma-pe 8-16), cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!