(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Scandic, Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Haemme Scandic Oulun keittiötiimiin ammattitaitoista ALA CARTE KOKKIA.

Scandicin keittiötiimiläiset loihtivat päivittäin fantastisia ruoka-annoksia asiakkailleen nautittavaksi. Heidän toiveena on, että arvostat heidän laillaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää olemassa olevaa ruokakonseptia edelleen.

Ravintolakokin tehtävät ajoittuvat aikaisesta aamusta iltamyöhään.
Tehtävä on kaksivuorotyötä.
Ammattinimikkeet ovat alacarte-, banketti- ja aamiaiskokki.
Ravintolan keittiö on avoinna joka päivä.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään huhtikuussa
jatkuen ainakin vuoden 2019 loppuun saakka.
Työ on kokoaikaista, vähintään 90h/3vkossa.

Edellytämme sinulta:
- kokkikoulutusta
- keittiöpuolen ja mielellään hotellimaailmasta työkokemusta
- ripeyttä ja tilannetajua
- paineensietokykyä
- joustavuutta työaikojen suhteen

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen
- monipuoliset kokkitehtävät
- mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi
- keskeisen työpaikan sijainnin
- mukavat työkaverit

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti
sekä liitä CV hakemukseesi sekä suosittelijasi yhteystietoineen.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat
ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Yhteystiedot Pirkko Tieva-Korhonen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Torikatu 23, 90100 OULU
020 7206 634
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi