(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Scandic, Joensuu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019
Haemme nyt Scandicin ravintolaan Joensuuhun

KOKKIA

Työtehtäviin kuuluu esivalmistelut, maittavien à la carte annosten, siisteyden ylläpito sekä muut keittiön työtehtävät. Työtunteja on tarjolla asiakkaiden tarpeen mukaan, n. 1-2 vuoroa viikossa. Tehtävä on osa-aikainen, joten sopii hyvin lisätyötä etsivälle tai alaa opiskelevalle. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa iltaan ja viikonloppuihin, mahdollisuus myös aamuvuoroihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn jatkuminen kokoaikaisena on mahdollista. Työsuhde tullaan solmimaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 230 hotellia ja noin 45 000 hotellihuonetta seitsemässä maassa. Päivittäin työntekijäämme pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen - asiakkaidemme viihtymiseen, tulivatpa he meille majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandic Suomi on valittu 2017 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta ja/tai koulutusta à la carte kokin työstä
Itsenäistä työotetta
Joustavuutta
Aitoa kiinnostusta maukkaan ja näyttävän ruoan valmistamiseen
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät tunnetulla asiakkaallamme
Työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi
Perehdytyksen työtehtäviin
Mukavat työkaverit
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi