(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Sandro Ratina, Noho Partners, Casual
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Kokiksi Tampereen Sandroon? 

Sandro Ratina on ilahduttanut tamperelaisia kohta jo vuoden ajan! Yllätykselliset maut yhdistettynä unohtumattomaan palveluun luovat yhdessä elämyksiä ja uusia kokemuksia. Sandron makumaailma on upea sekoitus Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän keittiöitä. 

Arkisin Ratinassa on päivittäin tarjolla Sandron upea ja runsas lounas, viikonloppuihin taas startataan kaupungin lämminhenkisimmällä brunssilla. Illat on pyhitetty herkulliselle à la cartelle. Myös Sandron ihastuttava, vaaleanpunainen baari palvelee aina upealla juomavalikoimalla. Kesällä ravintola laajenee 200-paikkaisen kaupungin aurinkoisimman terassin voimin.

-------- 

Edellytämme tiimin jäseneltä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta mutta kuitenkin asenteesi merkitsee meille enemmän kuin aikaisemmat meriittisi. Paineensietokykyä pitää löytyä jo omasta takaa sekä arvostamme saumatonta joukkuehenkeä koko ravintolahenkilökunnan kesken.

Me teemme Sandro Ratinassa yhtenä tiiminä töitä!

Toivottavasti olet nälkäinen kehittymään ja motivoitunut tarjoamaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä niin palvelun kuin ruokatuotteen suhteen. Passi ja hammasharja tarvitaan tälle unohtumattomalle matkalle.


---------- 

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana upeaa ja ammattitaitoista tiimiä, Sandro-perhettä. Töitä meillä tehdään aina hyvällä sykkeellä sekä hymyssä suin. Tarjoamme mahtavat henkilökuntaedut niin NoHo Partnersien kuin Ratinan kauppakeskuksen kautta


---------- 

Tunnistitko itsesi? Anna persoonallisuutesi näkyä ja lähetä tarinasi meille mahdollisimman pian. 

Tarvitsemme sinua tulevaan kesäsesonkiin, työt alkavat sopimuksen mukaan.
Me Sandrossa haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.

Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana!


---------- 

Aliisa Salminen / Keittiöpäällikkö

aliisa.salminen@royalravintolat.com / 045 699 7515

Titta Saarinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
050 500 4190
titta.saarinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.