Kokki Sallaan talveksi.
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Salla – in the middle of nowhere. Erämaassa. Lapin lumoava luonto ja sopivasti arjesta poikkeavaa tekemistä. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja saunomista.
Erinomaisen loman ainekset!

Sallatunturin Tuvilla majoitut korkeatasoisissa ja kodikkaissa tuvissa.
Kaikissa tuvissamme on onnistuneen loman perusvarustelu. Tarjoamme aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Olemme vastuullisen matkailun edelläkävijä. Perheyrityksemme tekee jatkuvasti töitä sen eteen, että vieraamme voivat nauttia aidosta lappilaisesta luonnosta – nyt ja tulevaisuudessa.

Etsimme nyt kokkia tulevaan talvisesonkiin. Tehtäviin kuuluu a`la carte ruoan valmistusta. 

Vaatimuksena on alan koulutus sekä vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi tulisi myös taskusta löytyä. Kuitenkin kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Halu oppia uutta ja aito kiinnostus alaa kohtaan varmistavat onnistuneet työreissun tähän huikeaan ravintolaan Sallassa.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä. Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet  tuntureineen. Majoituksen erittäin huokeaan hintaan. Erittäin kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat 1.12 ja kestävät maaliskuun loppuun saakka. Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.  Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme pohjoisessa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499995
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Salla