(Poistunut julkaisusta)

Kokki Saariselkä, Santa`s hotel Tunturi/Kaltio
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Ravintola Kaltio

Ravintola Kaltio on yksi Saariselän arvostetuimmista ravintoloista ja tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta palvelustaan.Kaltion menu rakentuu lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä. Kesäaikaan Kaltion menu on leikkisä ja lainaa vaikutteita legendaarisen Tunturihotellin Pirtin listalta.Kaltioon voi kesäisin poiketa myös päiväaikaan nauttimaan kylmän juoman tai kahvihetken terassilla kakkupalasen kera. Kaltio toimii myös tulevan talven päänäyttämönä Santa`s hotel Tunturin palveluissa.

Etsimme nyt kahta kokkia talvisesonkiin. Työtehtäviin kuuluu niin aamupalan kuin illan a`la carte annoksien valmistamista. Vaihtoehtoisesti on myös mahdollista että tekee iltavuoroa ja toinen kokki aamupalaa. 

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo muutaman vuoden kokemus alalta. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut kokki pärjää tehtävässä hienosti. Suomen kielen taito on välttämätön ja muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme työpaikan joka kuuluu jo pitkät perinteet omaavan Tunturihotellin ravintola valikoimaan. Ja on niistä uusin vuonna 2008 avattu Kaltio. Täydet tunnit 112.5h/3vko ja erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoituksen huokeaan hintaan kävelymatkan päästä ravintolasta. Loistavat työkaverit sekä hyvästä tunnelmasta ja työviihtyvyydestä tunnetun työpaikan. Lisäpalvelujen tuen ja turvan koko Lapin työreissusi ajan. Sekä hienot jatko työllistymismahdollisuudet kesälle 2021 esimerkiksi Etelä-Suomeen. Työt alkavat marraskuun alkupuolella ja kestävät huhtikuun 2021 loppuun saakka.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos kiinnostuit.

ilari.kesti@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.