Kokki, S-Market Klaukkalan ravintolakonsepti
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2022
Kokkeja (kokoaikainen ja 90 h) S-market Klaukkalan avattaviin ravintolakonsepteihin Papá Giovanni - Pizza Napoletana ja Siipiyhtiö

Tulevaisuuden ravintolakonseptit ja ruokaratkaisut rantautuvat S-market Klaukkalaan. S-marketin tiloissa olevat ravintolakonseptit Papá Giovanni - Pizza Napoletana ja Siipiyhtiö nostavat kaupan sisällä tarjottavan ruoan herkullisuuden uudelle tasolle.

Papá Giovanni - Pizza Napoletana

Pizzeria Papá Giovanni on legendaarisen Helsingin keskustassa toimineen ravintolan spin off-ravintola, joka tarjoilee napolilaista pizzaa parhaista raaka-aineista aidolla italialaisella avotuliuunilla paistettuna. Ei ole täysin oikeaa määritelmää siitä millainen pizza on paras, mutta sen sijaan sillä on uskomaton ero, onko pizza tehty hyvin vai todella hyvin

Siipiyhtiö - Fried Chicken

Täydellisiä siipiä ja rapeaa kanaa. Siipiyhtiö haluaa viedä sinut huikealle makumatkalle yksi siipi ja kanan pala kerrallaan. Maut vievät sinut aurinkoisille Karibian rannoille, trooppiselle Hawaiin saarelle tai barbeque kulttuurin kehtoon Texasiin. Voit myös matkustaa Aasiaan ja poiketa Soulin kaduille syömään korealaista frittikanaa.

Haemme nyt joukkoomme työtään rakastavia kokkeja sekä koko- että osa-aikaisiin (90h/3vko) työsuhteisiin! Työ on monipuolista ja siihen kuuluu oman panoksensa antaminen kahteen konseptiin. Asiakkaat ovat ihan siinä työpisteen ympärillä, joten asiakaspalvelusta nauttiminen kuuluu sekin työnkuvaan. Positiivinen asenne ja halu onnistua yhdessä tiimin kanssa joka päivä ovat olennainen osa sinua. Et laita päätä pensaaseen, vaikka kaikki ei mene aina ensimmäisellä yrittämällä maaliin vaan haluat aina tehdä asioita paremmin. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta!

Meille on tärkeää, että töissä on joka päivä mukavaa ja asiat hoituvat hyvällä fiiliksellä. Tämä onnistuu keskinäisellä arvostuksella, olemalla avoin ja aidosti kuuntelemalla toisiamme. Valmennetaan ja opitaan yhdessä!

Työtehtävät edellyttävät reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Vaikka olisit työurasi alussa, hae rohkeasti mukaan iloiseen tiimiimme.


Edellytämme sinulta

Oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
Kokin tutkintoa
Positiivista pilkettä silmäkulmassa
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Intohimoa tekemiseen!


Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Pääset työskentelemään ihan uudenlaisessa ympäristössä hypermarkettia tiiviissä yhteistyössä kaupan väen kanssa.

Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
Asenne ratkaisee!


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

Ravintolakonsepti aukeaa 10.3.2022.


Lisätietoja

Aleksi Hell
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4312 || palvelukeskus 030 047 2001
aleksi.hell@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547109
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Klaukkala