(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Rosso
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Rosso Kerava sijaitsee Keravan Prismakeskuksen yhteydessä juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Rosso Kerava on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Ravintolassa on noin 200 asiakaspaikkaa ja kesäisin asiakkaat viihtyvät myös aurinkoisella terassilla. Rosso Keravan joukkueeseen kuuluu noin kymmenen hengen energinen ja palveluhenkinen poppoo - tervetuloa mukaan!

Etsimme nyt tiimin vahvistukseksi kokkia, osa-aikaiseen (90h/3vko) kesätyösuhteeseen 1.6.-31.8.2019 väliselle ajalle.

Työsopimus solmitaan joko HOK-Elannon tai StaffPointin ja valitun henkilön välille.


Edellytämme sinulta

Toivomme sinulta kokin koulutuksen lisäksi aiempaa kokemusta ravintolakokoin työstä. Olet reipas, yhteistyökykyinen, ripeä ja oma-aloitteinen sekä paineensietokykyinen, etkä pelkää kiirettä. Tärkein ominaisuutesi on oikeanlainen ammattiylpeys: haluat toimia laadukkaasti ja valmistaa asiakkaillemme herkullista ruokaa.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme luotettavan työnantajan, jonka kautta on erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi. Lisäksi saat vierellesi loistavan tiimin, unohtamatta tietenkään huikeita henkilökuntaetujamme.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.Staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi