Kokki, Rhea Ship Lines
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Hellat lämpenevät jälleen ja haemme ja etsimme asiakkaallemme Rhea Ship Linesille, M/s Rhealle kesäsesongin ajaksi, kiirettä ja keittiön kuumuutta pelkäämätöntä ammattitaitoista a la carte kokkia. 

TYÖPÄIVÄSI

Vastaat osaltasi herkullisten annosten valmistamisesta ja keittiötyöskentelystä. Työtehtäviin kuuluvat kokin työtehtävät ja lisäksi osallistut myös buffet-tarjoiluiden valmistamiseen. Nopea tahti keittiössä edellyttää aiempaa kokemusta vastaavasta työstä

M/S RHEA

Risteilyalus m/s Rhean kotisatama sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lutakon satamassa. Aluksen ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle; yläkannella sijaitsee terassi,  keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola. 

M/s Rhea kuuluu Rhea Ship Lines yhtiöön, jolla on Riihivuoresta löytyvä ravintola Riihikelo, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja sataman kahvila.

TYÖSI SISÄLTÖ

Tarjolla on kiinnostava ja hauska kesätyö mukavien työkavereiden kanssa, taatusti omaleimaisessa työympäristössä. Vilkkaan kesäsesongin ajan pääset työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä tarjoten asiakkaille herkullisia makuelämyksiä keittiön puolelta.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Palkka: Sopimuksen mukaan.

Paikkakunta: Jyväskylä

HAKU KÄYNNISSÄ 

Olen Harri Poikolainen Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! 

Jos sinulle herää kysttävää, minut saa parhaiten kiinni arkisin välillä 9-15 numerosta 0447577639.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit toki jättää yhteystietosi kohdasta “Lähetä hakemus”

Haku käynnissä 15.3.2021 saakka.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot