Kokki Restaurant Plazaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme nyt KOKKIA loistokkaaseen Radisson Blu Plazaan Helsinkiin. Hotelli sijaitsee aivan Helsingin keskustassa entisen SOK:n pääkonttorin näyttelyhallin historiallisessa miljöössä ja siellä on monipuoliset ravintolapalvelut. Plaza Restaurantissa voi järjestää juhlat jopa 800 henkilölle!

We are now seeking for a COOK to the glamorous Radisson Blu Plaza in Helsinki. The hotel is located right in the center of Helsinki, in the historic milieu of the former SOK headquarters exhibition hall and has diverse restaurant services. The Plaza Restaurant can host parties for up to 800 people!

Ravintolassa tarjoillaan herkullisia Pohjoismaisia makuja aamuvarhaisen Super Breakfast - aamiaisesta aina illan hämärän tunnelmalliseen Á la - carteen, ja kaikkea siltä väliltä. Tässä työssä á la carte - kokin taito ei ole välttämätön, sillä työ on pääasiassa buffetpöydän antimien valmistelemista, mutta parin vuoden kokemus kokin töistä olisi suotavaa. Potentiaaliset ja innokkaat juuri valmistuneet ja vasta kokin uransa aloittaneetkin tekijät huomioidaan. Edellytämme hakijoilta suomen tai englannin kielen taitoa ja hygieniapassia. Salmonellatodistus on toimitettava viimeistään töiden alkaessa. Etsimämme henkilö rakastaa onnistuneiden asiakaskokemusten luomista ja haluaa työskennellä hyvällä fiiliksellä osana loistavaa tiimiä.

Työ on iltapainotteista, mutta tekijän tulisi pystyä tekemään myös aamu- ja päivävuoroja maanantain ja sunnuntain välillä. Töitä on tarjolla 90/3vko 19.marraskuuta alkaen ainakin tammikuun loppuun saakka, ja mahdollisesti myös sen jälkeen. Palkkauksesta sovitaan kanssasi erikseen.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, jätä rohkeasti hakemuksesi jo tänään!

Sokotel - We make hospitality happen.

The restaurant serves delicious Nordic flavors in the morning from the early Super Breakfast buffet, all the way to the gloomy atmosphere of Ála Carte, and everything in between. In this work, á la carte skills are not necessary, as the work is essentially preparation for next days buffet tables, but a couple of years of experience as a cook would be desirable. Potential and enthusiastic just-graduates and who have begun their career as cooks are taken into account. We require that applicants can speak fluent english and has hygiene passport. Salmonella certificate must be given at the beginning of the work. The person we are looking for, always aims to successful customer experience and want to work as a part of a great team.

The shifts are mostly at evening time, but the chosen employee should be able to do morning and day shifts also between Monday and Sunday. We are offering you a job that has between 90-112,5h/3weeks of work from 19th of November until at least the end of January, and possibly even after that. Salary will be discussed with you individually.

If you feel you are the right person for this job, leave your application today!

Sokotel - We make hospitality happen.

Eduksi luettavat asiat: Englannin kielen taito, Hygieniapassi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1198819
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki