(Poistunut julkaisusta)

Kokki / Ravintolatyöntekijä
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Saga Kaskenniitty ja Kaskenpuisto tarjoaa korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Talossa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h, joka toteuttaa yksilöllistä kotiin annettavaa hoitoa. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaaja, toimisto-, siivous- sekä keittiötyöntekijöitä. Saga Turun talot sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa.

Haemme mukaan osaavaan joukkomme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, monitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ / KOKKIA tuntityöhön.

Edellytämme catering- alan perustutkintoa (tai olet opiskelemassa catering- alalle) sekä hygienia- ja anniskelupassia. Iloinen asenne ja asiakaspalveluhalukkuus ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiselle. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Työtehtävät koostuvat mm. asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä ja kokin tehtävistä. Toimenkuvaan kuuluu mm. ruokien valmistaminen, aamupalan valmistelu, asukkaiden avustaminen ruoan ottamisessa sekä muut tehtävät ravintolasalissa, kassatyöskentely, tilaustarjoiluiden hoitaminen, astiahuolto sekä kahvilassa työskentely.

Valittavalta henkilöltä tulee löytyä reippaan asenteen lisäksi hygienia -ja anniskelupassi. Ravintolamme on auki viikon jokaisena päivänä. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Marja Honkaranta, marja.honkaranta@sagacare.fi ja puhelimitse p. 050 406 8009


Hakuaika päättyy 22.8. tai heti sopivan henkilön löydyttyä.


Saga Care on Savuton Työpaikka.