Kokki, Ravintola Zetor, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2019
Haemme kokkia ravintola Zetoriin, menneiden vuosikymmenten suomalaiseen maaseutumiljööseen. Keittiö valmistaa kaikki tuotteet itse. Ruokalista koostuu suomalaisista klassikko ruuista, annokset ovat reiluja ja maistuvia.
A´la Carte lista on voimassa lounaasta yöhön.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta A la Carte kokin työstä
kylmän ja lämpimän keittiön osaamista
kykyä itsenäiseen työhön
tasalaatuisuutta myös kiireessä
mahdollisuutta työskennellä aamu,- väli,- ilta,- ja yövuoroissa)
sujuvaa englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle

Rennon ja vauhdikkaan keittiön sekä työkaverit
mahdollisuuden työskennellä klassikko ravintolassa Helsingin ydinkeskustassa
perehdytys alkaa toukokuun puolella ja kestää elokuun loppuun
tunteja on vähintään 80 h. / 3 vko.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikimmiten ja vakuuta meidät osaamisellasi, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat rekrytoinnistamme, Rekrytointikonsultti Matias Hyöky.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1248409
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki