(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Zetor, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Haemme kokkia ravintola Zetoriin, menneiden vuosikymmenten suomalaiseen maaseutumiljööseen. Keittiö valmistaa kaikki tuotteet itse. Ruokalista koostuu suomalaisista klassikko ruuista, annokset ovat reiluja ja maistuvia.
A´la Carte lista on voimassa lounaasta yöhön.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta A la Carte kokin työstä
kylmän ja lämpimän keittiön osaamista
kykyä itsenäiseen työhön
tasalaatuisuutta myös kiireessä
mahdollisuutta työskennellä aamu,- väli,- ilta,- ja yövuoroissa)
sujuvaa englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle

Rennon ja vauhdikkaan keittiön sekä työkaverit
mahdollisuuden työskennellä klassikko ravintolassa Helsingin ydinkeskustassa
perehdytys alkaa toukokuun puolella ja kestää elokuun loppuun
tunteja on vähintään 80 h. / 3 vko.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikimmiten ja vakuuta meidät osaamisellasi, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat rekrytoinnistamme, Rekrytointikonsultti Matias Hyöky.


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 825 6452 || vaihde 075 324 1100
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi