(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ravintola Virgin Oil
HOK-Elanto / Virgin Oil Co.

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Pian on aika siirtää katseet syksyyn ja maagiseen pikkujoulukauteen. Virgin Oil ei jätä tänäkään vuonna juhlakansaa kylmäksi. Stadin parhaat pikkujoulut eivät synny kuitenkaan itsestään, vaan haemmekin nyt Virgin Oilin jengiin reippaita työkavereita erilaisiin ravintola-alan tehtäviin.

Virgin Oilissa on töissä joukko innokkaita ravintola-alan tekijöitä, ja siellä tarjotaan mielettömiä elämyksiä juhlijoille aivan Helsingin ytimessä. Virgin on tunnettu ensinnäkin italialaisia fiiliksiä tarjoavasta ravintolasta puu-uunipizzoineen, mutta tämän lisäksi huikea olutbaari ja sykähdyttävää livemusiikkia tarjoava Club saa työntekijät ylpeiksi työpaikastaan.

Sinun tehtäväsi on huolehtia Show & Dinner iltojen herkullisistä ruoista. Lisäksi tarjolla on myös vuoroja á la carten parissa. Tarvitset työssä jo hieman aiempaa kokemusta kokin työstä ja erinomaista asennetta. Takaamme että työ tulee olemaan toiminnantäyteistä, joten tehokkuus, tiimityötaidot ja kyky työskennellä kiireessä ovat avain tehtävässä onnistumiseen.

Työt alkavat lokakuun lopussa, marras- ja joulukuuksi tarjoamme 90h/3vkoon. Mahdollista on että työt jatkuvat myös sesongin jälkeen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Lokakuun lopusta aina joulukuulle saakka keskimäärin 90h/3vkoa. Työ on vuorotyötä ja työvuorot painottuvat iltavuoroihin. Vaatimuksena työhön on; täysi-ikäisyys, suomen tai englannin kielen taito, hygieniapassi, anniskelupassi sekä negatiivinen salmonellatodistus. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi.

Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit, että tuoreemmatkin tekijät, sillä Virginin köörissä asenne ratkaisee!

Mikäli haluat olla osa Helsingin säihkyvintä poppoota, jätä hakemuksesi pikimmiten!