(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ravintola Viikin kartanoon
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tule Viikin kartanon ammattitaitoiseen, iloiseen ja palvelualttiiseen tiimiimme luomaan parhaita kokemuksia asiakkaillemme.

Etsimme pieneen, mutta pippuriseen tiimiimme idylliseen Viikin kartanoon

KOKKIA

Kustavilainen Viikin Kartano on viihtyisä lounas- ja tilausravintola Viikin yliopistoalueen kupeessa. Kauniit, entisöidyt tilat huokuvat idyllistä kartanoromantiikkaa ja upeassa puutarhassa voi huilahtaa rauhassa hetken ja antaa ajatusten lentää.

Kokin tehtäviin osaavassa tiimissämme kuuluu tasokkaiden lounasbuffee-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista.

Tutustu Viikin Kartanoon tästä linkistä: https://www.sodexo.fi/viikinkartano

Edellytämme sinulta kokin koulutusta. Annamme sinulle perehdytyksen monipuolisiin ruokatuotteisiimme, mutta edellytämme sinulta kokemusta ammattikeittiöstä, itsenäisestä työskentelystä ja vahvaa osaamista monipuolisesta ruoan valmistamisesta. Tulet asiakaspalvelussa hyvin toimeen sekä suomen ja englannin kielellä.

Toivomme, että olet työskennellyt ravintola- ja hotellimaailmassa.

Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun, antamalla heille parhaan makunautinnon. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat ovat pääasiallisesti ma-la klo 7.00-20.00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Sanna Piipponen gsm  050 384 31 51 tai sähköpostitse sanna.piipponen@sodexo.com

Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 460 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 72 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen mukaisesti asiakkaamme parhaaksi