(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ravintola Viikin kartanoon (335)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Tule Viikin kartanon ammattitaitoiseen, iloiseen ja palvelualttiiseen tiimiimme luomaan parhaita kokemuksia asiakkaillemme.

Etsimme pieneen, mutta pippuriseen tiimiimme idylliseen Viikin kartanoon

KOKKIA

Kustavilainen Viikin Kartano on viihtyisä lounas- ja tilausravintola Viikin yliopistoalueen kupeessa. Kauniit, entisöidyt tilat huokuvat idyllistä kartanoromantiikkaa ja upeassa puutarhassa voi huilahtaa rauhassa hetken ja antaa ajatusten lentää.

Kokin tehtäviin osaavassa tiimissämme kuuluu tasokkaiden lounasbuffee-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista.

Tutustu Viikin Kartanoon tästä linkistä: https://www.sodexo.fi/viikinkartano

Odotamme

Edellytämme sinulta kokin koulutusta. Annamme sinulle perehdytyksen monipuolisiin ruokatuotteisiimme, mutta edellytämme sinulta kokemusta ammattikeittiöstä, itsenäisestä työskentelystä ja vahvaa osaamista monipuolisesta ruoan valmistamisesta. Tulet asiakaspalvelussa hyvin toimeen sekä suomen ja englannin kielellä.

Toivomme, että olet työskennellyt ravintola- ja hotellimaailmassa.

Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun, antamalla heille parhaan makunautinnon. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat ovat pääasiallisesti ma-la klo 7.00-20.00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Sanna Piipponen gsm  050 384 31 51 tai sähköpostitse sanna.piipponen@sodexo.com