(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ravintola Tietotaloon jyväskylään (123)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme Ravintola Tietotaloon

KOKKIA

Alvar Aallon suunnittelema Tietotalo sijaitsee Jyväskylän keskustassa Kilpisenkadulla. Tietotalossa on kokoustiloja ja lounasravintola, joka on katettuna näyttävä juhlatila.

Sodexon tarjoaa monipuolisia ruokailupalveluita lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalveluissa. Valmistamme itse ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Kokin työnä on valmistaa lounas- ja tilaus ruokaa monipuolisesti konseptimme mukaan. 

Odotamme

Tehtävä edellyttää kokin koulutusta ja kokemusta lounas- ja edustusruoan valmistuksesta. Tunnet erityisruokavaliot. Kykenet työskentelemään ketjumaisesti sovitulla tavalla.. 

Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, iloista asiakaspalveluasennetta ja hyvää tiimityöskentelytaitoa.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Tarjoamme ihanteelliset työajat, sekä paljon koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan.

Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. 

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työaika arkisin kello 6.00 -16.00 välillä. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi elo-syyskuun vaihteessa.


Lisätietoja antaa 29.7.-1.8 klo 8-15, aluevastaava Suvi Mieskonen, 0503252018 tai suvi.mieskonen@sodexo.com