(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Teatteri, NoHo Partners, NoHonKesa
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Kokiksi Teatterin Grilliin!

Ravintola Teatteri on Espan puistossa sijaitseva upea ravintolakokonaisuus, joka useine eri osastoineen palvelee asiakkaitaan aamukahvista yömyssyyn. Mielenkiintoinen ravintolakokonaisuus kätkee sisäänsä Teatterin Grillin, Teatteribaarin, Kellobaarin, Klubin ja Delin. Nyt etsimme Teatterin Grillin keittiön lämpimälle puolelle grillauksesta syttyvää kokkia, jolta onnistuvat myös tarvittaessa muut keittiön tehtävät.

 

Teatterin Grilli on Ravintola Teatterin sydän, joka toimii helsinkiläisten ja vierailijoiden kohtaamispaikkana. Asiakkaille halutaan tarjota miellyttävä ympäristö hyvän ruoan ja juoman parissa. Teatterin grillissä pääosaa näyttelevät pihvit, kalat ja äyriäiset, jotka tarjoillaan sesongin mukaisin lisukkein.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta/koulutusta alalta
  • hygieniapassia
  • kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn
  • paineensieto- ja organisointikykyä
  • intoa ja halua tuottaa huippuelämyksiä

Teatteri tarjoaa työntekijöilleen ainutlaatuisen ja monipuolisen työympäristön, mahtavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Työvuoroja noin 90h/3 vkoa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Mikael Kajas
Keittiöpäällikkö
p. 050 5249735
mikael.kajas@royalravintolat.com