(Poistunut julkaisusta)

Kokki, ravintola Talriikki, Seinäjoki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä! Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sokos Hotel Vaakunan ravintola Talriikkiin osaavaa

KOKKIA.

Kokin työtehtäviin kuuluvat esivalmistelut, lautasannosten ja lounaan valmistaminen, siisteyden ylläpitäminen sekä muut keittiön tehtävät. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla noin 60h/3vk. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin päivä- ja iltavuoroissa. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Kokin koulutusta ja työkokemusta ravintolakokin työstä
Aitoa kiinnostus kokin työtä kohtaan ja halua valmistaa maittavaa ruokaa
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä
Mahdollisuutta työskennellä 2-vuorotyössä
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
Monipuoliset työtehtävät vilkkaassa työympäristössä
Kattavan perehdytyksen
Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Vahvan ja osaavan organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi alan työkokemuksestasi sekä nykytilanteestasi. Kutsumme hakijat hakemusten perusteella haastatteluun jo haun aikana, joten toimi jo tänään!


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi