(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Talonpöytä, Kuusamo
Ravintola Talonpöytä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava voimakkaasti kasvava lounas- ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille.

Toiminnan laajentuessa etsimme asiakkaallemme Ravintola Talonpöytään ammattitaitoista kokkia iloiseen ja energiseen työyhteisöön.

Hakijalta odotamme:
- kokemusta keittiötyöstä
- innovatiivisuutta
- halua ylläpitää ja kehittää Talonpöydän lähiruokakulttuuria

Tehtäväkuvasi on olla päävastuullisena pitopalvelutyössä erilaisissa juhlatilaisuuksissa, sekä Rukan alueen mökeillä että yhteistyöyrityksiemme catering-tilaisuuksissa. Myös asiakaspalvelu sekä tarjoilutyö kuuluu olennaisena osana työnkuvaan.

Ajokortti on välttämätön ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työkielenä on suomen kieli.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tee työhakemus mahdollisimman huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Hille Tams
+358 40 622 6915
hille.tams@go-on.fi
(ark. 8.00 -16.00)

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).