(Poistunut julkaisusta)
Ilmoituksen osoite: https://tyopaikat.oikotie.fi/tyopaikka/1334498
Kokki, Ravintola Stansvik, Helsinki
StaffPoint
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Haemme nyt kokkia asiakkaallemme Ravintola Stansvikiin.
Ravintola sijaitsee upealla paikalla merellisessä maisemassa Helsingin Laajasalossa, keskellä maaseutua, yhdessä Helsingin vanhimmista kartanoalueista.
Kuitenkin lyhyen matkan päässä Helsingin keskustaa.
Etsimämme kokki on valmis sitoutumaan kesäsesongin ajaksi rentoon työyhteisöön ammattimaista otetta unohtamatta.
Kokin tehtäviin kuuluu tasokkaiden juhlabuffee-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista. Moniosaaminen tuo vaihtelua työtehtäviin ja aktiivinen ja ennakkoluuloton työhön tarttuminen lisää myös omaa osaamista.
Työt alkavat kesäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää kesäsesongin loppuun, arviolta elokuun viimeisille viikoille.
Edellytämme sinulta
Kokin koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavasta työtehtävästä
Joustavuutta ja omaehtoista työhön tarttumista
Sitoutumista kesäsesonkiin
Tarjoamme sinulle
Monipuolisen työn upeissa puitteissa
Mahdollisuuden päästä mukaan rentoon osaavaa tiimiin
Vahvan organisaation tueksesi
Kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella
Kiinnostuitko?
Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si, meille on erittäin tärkeää tietää aikaisempi koulutuksesi, työtaustasi, suosittelijasi sekä muut osaamisesi.
Olethan nopea, työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoa ravintolasta:
http://www.stansvik.fi/
Lisätietoja
Irja Sand
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Torikatu 23 90100 Oulu
020 7206 233
irja.sand@staffpoint.fi
Ravintola sijaitsee upealla paikalla merellisessä maisemassa Helsingin Laajasalossa, keskellä maaseutua, yhdessä Helsingin vanhimmista kartanoalueista.
Kuitenkin lyhyen matkan päässä Helsingin keskustaa.
Etsimämme kokki on valmis sitoutumaan kesäsesongin ajaksi rentoon työyhteisöön ammattimaista otetta unohtamatta.
Kokin tehtäviin kuuluu tasokkaiden juhlabuffee-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista. Moniosaaminen tuo vaihtelua työtehtäviin ja aktiivinen ja ennakkoluuloton työhön tarttuminen lisää myös omaa osaamista.
Työt alkavat kesäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää kesäsesongin loppuun, arviolta elokuun viimeisille viikoille.
Edellytämme sinulta
Kokin koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavasta työtehtävästä
Joustavuutta ja omaehtoista työhön tarttumista
Sitoutumista kesäsesonkiin
Tarjoamme sinulle
Monipuolisen työn upeissa puitteissa
Mahdollisuuden päästä mukaan rentoon osaavaa tiimiin
Vahvan organisaation tueksesi
Kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella
Kiinnostuitko?
Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si, meille on erittäin tärkeää tietää aikaisempi koulutuksesi, työtaustasi, suosittelijasi sekä muut osaamisesi.
Olethan nopea, työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoa ravintolasta:
http://www.stansvik.fi/
Lisätietoja
Irja Sand
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Torikatu 23 90100 Oulu
020 7206 233
irja.sand@staffpoint.fi