(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Stansvik, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Haemme nyt kokkia asiakkaallemme Ravintola Stansvikiin.

Ravintola sijaitsee upealla paikalla merellisessä maisemassa Helsingin Laajasalossa, keskellä maaseutua, yhdessä Helsingin vanhimmista kartanoalueista.
Kuitenkin lyhyen matkan päässä Helsingin keskustaa.

Etsimämme kokki on valmis sitoutumaan kesäsesongin ajaksi rentoon työyhteisöön ammattimaista otetta unohtamatta.

Kokin tehtäviin kuuluu tasokkaiden juhlabuffee-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista. Moniosaaminen tuo vaihtelua työtehtäviin ja aktiivinen ja ennakkoluuloton työhön tarttuminen lisää myös omaa osaamista.

Työt alkavat touko- kesäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää kesäsesongin loppuun, arviolta elokuun viimeisille viikoille.


Edellytämme sinulta

Kokin koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavasta työtehtävästä
Voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta
Joustavuutta ja omaehtoista työhön tarttumista
Sitoutumista kesäsesonkiin


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn upeissa puitteissa
Mahdollisuuden päästä mukaan rentoon osaavaa tiimiin
Vahvan organisaation tueksesi
Kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si, meille on erittäin tärkeää tietää aikaisempi koulutuksesi, työtaustasi, suosittelijasi sekä muut osaamisesi.
Olethan nopea, työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa ravintolasta:
http://www.stansvik.fi/


Lisätietoja

Minna Mantovaara

Rekrytointikonsultti, matkailu- ja sesonkitoimialat
Recruitment Consultant, Travel and Leisure industry
StaffPoint Oy || Tunturintie 22 || 95970 Äkäslompolo
020 7206 667
minna.mantovaara@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi