(Poistunut julkaisusta)

Kokki ravintola Shibui, Turku
Shibui Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Shibui on japanilainen ravintola, jonka pyrkimys on luoda asiakkaillemme japanilaisia makuja pohjoismaisella twistillä. Haemme joukkoomme aloitevalmista ja idearikasta kokkia, joka taitaa lämpimän ruoan ja on valmis oppimaan myös sushinteon salat.

Tässä keittiössä yhdistyy moderni ja innovatiivinen ruokakulttuuri, sekä puhtaat maut laadukkaista raaka-aineista, tietysti kera ainutlaatuisen tunnelman. Houkuttelevat annokset ja rento ilmapiiri takaavat asiakkaiden viihtymisen ja välitön tunnelma näkyy myös menussa.

Oletko siis kokki, joilla on vahva ammattitaito ja tietenkin intohimo hyvään ruokaan? Ja toimivatko pää ja kädet myös bongikoneen raksuttaessa taatusti vilkkaassa sesongissa! Erityisen loistavasti sovit Shibuin porukkaan, jos haluat vetää koko ravintolatiimin kanssa yhtä köyttä ja sinulta löytyy myös joustavuutta ja tekemisen meininkiä.

Tarjoamme osaavalle kokille täydet tunnit. Niin ja vielä: palkkaus on varmasti kilpailukykyinen.

Jos tunnistat näistä ominaisuuksista itsesi, niin uskomme että sovit hyvin joukkoomme. Hae nyt messiin tähän osaavaan kööriin, mitä pikimmin, sen parempi!

Kumppanina rekrytoinnissa toimii Barona, joka vastaanottaa ja käsittelee hakemukset ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi.