(Poistunut julkaisusta)

Kokki ravintola Salveen
HOK-Elanto / Salve

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Saavatko silakat sinut ilosta suunniltasi? Nytpä koitti tilaisuutesi! Pääset pian suuntaamaan kohti uniikkia työpaikkaa, jonka perinteissä näillä herkullisilla merenelävillä on tärkeä merkitys. Salvessa hyvä fiilis tarttuu vauvoista vaareihin ja taiteilijoista ministereihin.

Haemme nyt Salveen KOKKIA, jolta löytyy jo hieman ravintola-alan kokemus, ja tietenkin intohimo hyvään ruokaan. Ammattitaidollasi sinulta syntyvät niin perinneherkut kuin modernimmatkin ruokalajit, ja olet kuin kala vedessä ravintolassa, jossa kaikki ruoka tehdään alusta asti itse. Erityisen loistavasti sovit Salven porukkaan, jos haluat vetää tiimisi kanssa yhtä köyttä ja sinulta löytyy myös ripaus reipasta merimieshenkeä. Lisäksi tarvitset työssä suomen tai/ja englannin kielen taitoa. Tarvitset myös hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla tämän vuoden loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 erilaisissa vuoroissa kaikkina ravintolan aukioloaikoina.

Kuulostaako hyvältä? Ei muuta kuin verkot vesille ja hakemusta tulemaan!