(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Platta, Messukeskus, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019
Etsimme Ravintola Plattaan kokkeja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työvuoroja on tarjolla 60-90h/3vk maanantaista lauantaihin ja työvuorot sijoittuvat noin klo 10:00-24:00 välille. Työt alkavat tammikuussa ja kestävät kesäkuuhun asti.

Etsimämme kokit voivat olla vasta uransa alkuvaiheessa tai jo pidemmän työkokemuksen omaavia - tärkeintä on hyvä asenne!

Asemalaituri eli "Platta" tunnetaan Messukeskus Helsingin ja sen elämyksellisen tapahtumahotellin Holiday Inn Helsinki - Expon omana ravintolana. Platta palvelee Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien näyttämöksi ja illan kohtaamispaikaksi.

Plattan puuhiiligrilli pidetään kuumana ja pizzat valmistetaan omin käsin alusta loppuun saakka. Ravintolassa syödään omassa keittiössä valmistettuja herkkuja, joita inspiroivat sesongit, kasvikset, käsityönä tekeminen ja Messukeskuksen ohjelma.

Ravintola Plattassa on 271 asiakaspaikkaa. Muuntuvien tilajärjestelyjen ansiosta Platta on myös yhdistettävissä laajempaan, noin 1000 paikan ravintolakokonaisuuteen Messukeskuksen pohjakerroksessa.


Edellytämme sinulta

- Kokin koulutusta tai työkokemusta ravintolan keittiöstä
- Ripeää otetta työhön
- Kykyä toimia kiireessä tasalaatuisesti
- Voit puhua suomea tai englantia, kielitaitoa enemmän arvostamme hyvää asennetta!


Tarjoamme sinulle

- Erittäin mukavan työporukan
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi niin otathan yhteyttä mahdollisimman pian lähettämällä meille hakemuksesi ja CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Riina Lagergren
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.lagergren@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi