(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola pikkuVeli, Ylivieska
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018
pikkuVELIssä kokataan kaikkea mikä sopii prinsessoille ja rekkamiehille ja kaikille siltä väliltä.
Kalaa, lihaa, kasvista - ja kaikki lähiraaka-aineista rakkaudella tehtynä.
"Me ollaan hulluja. Toivottavasti sinäkin. Eritoten meillä ollaan hulluja hyvän ruoan perään."
Näin toteaa pikkuVELJEn toimitusjohtaja Jari Ruonakoski.

Haluatko Sinäkin olla hullu ja hulluna luomassa ravintolan asiakkaille
herkullisia kokemuksia ruoan suhteen?
Haemme siis hullua, mutta osaavaa, työstään ammattiylpeää,
ripeäotteista ravintolakokkia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työ on kaksivuorotyötä ja täysillä tunneilla.


Edellytämme sinulta

- kokkikoulutusta
- keittiöpuolen työkokemusta
- joustavuutta ja yhteistyökykyjä
- ripeyttä ja tilannetajua
- paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

- hyvän perehdytyksen
- monipuolisen kokkitehtävän
- mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi
- mukavan hullut työkaverit
- mahdolisuuden jatkosopimukselle


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti
sekä liitä CV hakemukseesi sekä suosittelijat yhteystietoineen.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat
ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Pirkko Tieva-Korhonen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Torikatu 23, 90100 OULU
020 7206 634
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi