(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Pihlajasaari, eezynkesä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Pihlis, Pihlajasaari, Pihlajasaaret, Rönnskäri, Rönnskär, Rönnskären – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Perusstadi- laisille sekä myös useille uudemmille helsinkiläisille meri ja saaristo on kaikki kaikessa.
Pihlajasaaren hurmaava, kartanohenkinen ravintola tarjoaa herkkujen lisäksi huikeat näkymät suoraan Suomenlahden kimmeltäville aalloille. Pihlajasaaren ravintolan meriterassi on yksi Helsingin parhaimpia kesäterasseja.

Ravintola Pihlajasaaren porukka kaipailee joukkoonsa kahta kokkia kesäkaudelle -20

Pihlajasaaren kokin tärkein tehtävä on herkullisten annosten luominen kesäkauden asiakkaille. Työtehtävät ovat perinteisiä kyökkijuttuja, eli annosten esivalmistelua, ruokien valmistamista ja tietenkin päivän päätteeksi paikkojen kuntoon laittaminen. Päivät ovat usein hektisiä joten tekemisen puute ei pääse yllättämään Pihliksessä.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta soppakauhan pyörittelystä, etkä säikähdä niitä hieman kiireisempiäkään päiviä. Olet tiimipelaaja ja puhallat koko tiimin yhteiseen hiileen.

Tarjoamme sinulle hienon mahdolliisuuden kokea kuuman kesäkauden hurmaavassa kartanoympäristössä. Mukaan kuuluu tietysti huippu työporukka ja mahdollisuus kehittyä omassa ammatissa seuraavalle tasolle. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun puolessa välissä ja jatkuvat aina kesäkauden loppuun asti.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemus sisään ja varaa kesätyösi jo nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Hirvinen puh. 040-8467384/ mika.hirvinen@eezy.fi