Haemme AC KOKKIA Ravintola Nallikariin Ouluun.
Tässä työssä pärjää niin uransa alkuvaiheilla oleva, että kokeneempikin kokki, joten hae rohkeasti! Tärkeintä on kyky oppia uutta sekä työhön tarttuva asenne.
Kokkina työtehtäviisi kuuluvat kaikki kokin työtehtävät ravintolan keittiössä. Tarjoilu on lähtökohtaisesti lautastarjoiluna, joten myös kaunis esittelelaitto on tärkeää. Olethan valmis työskentelemään kaikkina ravintola aukioloaikoina arkisin ja viikonloppuisin.
Määräaikainen työsopimus solmitaan heti sopimuksen mukaan jatkuen ainakin syyskuun 2022 loppuun asti. Mahdollisuus työsuhteen jatkolle on. Palkkauksessa otamme huomioon kokemuksesi ja osaamisesi. Työsuhde solmitaan aluksi valitun henkilön ja StaffPointin välille, myöhemmin työntekijä siirtyy asiakkaan kirjoille.
Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille mahdollisimman pian.
Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun!
Ravintola Nallikari on alun perin oululaisen arkkitehti Risto Harjun vuonna 1975 suunnittelema rantaravintola ja juhlapaikka. Useiden eri vaiheiden jälkeen se on taas herännyt henkiin. Ravintola on auki ympäri vuoden ja tarjoaa oivan paikan syödä hyvin, juhlia ja kokoustaa pohjolan Rivieralla, Nallikarissa.
Meri ja Bitsro Ravintola on jaettavissa useaan erilliseen tilaan ja soveltuu erinomaisesti erilaisten juhla- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen sekä rentoon ruokailuun. Tunnelmallinen Meri avautuu ympäröivään merimaisemaan, ja rento Bistro palvelee patioineen ravintolan toisessa päässä. Listallamme painottuvat modernin pohjoismaisen keittiön tuotteet. Meri 200 asiakaspaikkaa, Bistro 60-110 asiakaspaikkaa ja Terassi 200 asiakaspaikkaa.
Saunamaailma & Kylpypikari Ravintola Nallikarissa on kaksi viihtyisää saunaa (20 ja 40 henkilöä). Saunaelämyksen huipentaa ravintolamme katolla oleva veistoksellinen ”kylpypikari” eli 7 henkilön poreallas, jossa voi rentoutua keskellä huikaisevaa merimaisemaa.