(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Nallikari, Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
Haluatko mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen? Sinulla kävi tuuri sillä haemme ammattitaitoiseen tiimiimme KOKKI vahvistusta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn mukavan nuorekkaassa tiimissä. Töitä on tarjolla pidempiaikaisesti.

Ravintola Nallikarissa on kolme erilaista tyyliä, tunnelmallinen Meri-ravintola, mutkaton Retro ja Café. Meri on juhlallinen, meren puolella sijaitseva 80 asiakaspaikan iltaravintola. Ruoka painottuu moderniin pohjoismaiseen keittiöön. Retro soveltuu rentoihin lounaisiin ja päivällisiin sekä viikonloppubrunsseihin. Retron puolella palvelee myös kahvila ja baari, jossa voi nauttia hyvää kahvia ja talon omia juomasekoituksia.

Ravintola on avoinna kaikkina vuodenaikoina ja kesäaikaan meillä on 300-paikkainen patio. Ravintolaan mahtuu kokonaisuudessaan 250 henkilöä, voimme järjestää istuvia illallisia, kokouksia ja perhejuhlia ym. Meillä on myös kaksi tunnelmallista saunaa ja kylpypikari.

Vuoroja voit tehdä myös juuri avatussa Bistrossa. Ruokalistalta löytyy esimerkiksi herkullisia burgereita, pastoja, salaatteja, pannupitsaa ja paljon muuta maittavaa, sekä tietysti oman leipomon herkut!


Edellytämme sinulta

Olet kouluttautunut alalle ja hankkinut osaamista opintojen jälkeen
Olet varma osaamisestasi ja työsi laatutaso ei katoa kiireenkään keskellä
Omaat aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan ja halua edelleen kehittyä alalla
Sinulla on hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden näyttää kykysi ja kehittyä työtehtävissä
Mukavan työn ja tuen tiimiltäsi, joka perehdyttää työhön
Takuutunnit 90-112,5 tuntia/3 viikossa ja Staffpoint Oy:n henkilöstöedut
Mahdollisuuden toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen


Arvostamme

Halua syventää omaa ammatillista osaamista


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
043 8269053, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi