(Poistunut julkaisusta)

Kokki ravintola Mestaritalli, Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Kesäkaudella Mestaritallissa nautitaan maistuvasta lounas- ja salaattibuffetista, ja ravintola on oiva valinta myös illalliselle. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä.

Kokki, haluatko viettää kesäsi helteessä mukavien ihmisten seurassa? Nyt siihen on mahdollisuus koska Ravintola Mestaritallin keittiön uunit ja piisit hohkaavat ympärilläsi lämpöä koko kesän. Voit jopa saada kauniin ja kestävän rusketuksen työmatkoilla.

Lämmöstä, työkavereiden seurasta ja bongikoneen raksutuksesta saat nauttia ihan täysillä eli 112,5 h/3vko:ssa. Tästä saat vielä korvauksen riippuen siitä kuinka pätevä olet. Pakkaa shortsisi ja lähde Mestaritalliin kesäksi!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel