Kokki Ravintola Meriniemeen, horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Etsimme idylliseen Ravintola Meriniemeen kokkeja.

Voit olla jo kokenut tai urasi alkuvaiheessa oleva innokas ammattilainen, asenne ratkaisee. Työsi on vaihtelevaa, teet sekä lounastarjoilua että a la cartea. Sinulla on kuitenkin oltava kokin koulutus pohjalla.

Työskentelet ravintolalle ensin Eezyn kautta vuokratyöntekijänä ja myöhemmin on mahdollista siirtyä asiakkaan omille palkkalistoille.

Tässä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä osaksi ravintolan avausta ja luoda uusien ihmisten kanssa loistava työporukan ympärillesi. 

Palkkaus Maran TES tai sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana.

Ravintola Meriniemi

Meriniemen huvila rakennettiin vuonna 1898. Talo valmistui Gutzeitin Kotkansaaren tehtaanjohtajan Alexander Gullichsenin työsuhdeasunnoksi. Perheineen hän asutti Meriniemeä vuoteen 1917 saakka. Tämän jälkeen rakennuksessa ovat asuneet tehtaanjohtajat perheineen vuoteen 1962 saakka, jolloin Enso Gutzeit luopui omistuksesta. Rakennukset siirtyivät Kotkan Pursiseuran omistukseen 30 vuoden vuokrasopimuksella. Tällöin sovittiin, että Meriniemessä tulee järjestää ravintolatoimintaa vähintään kesäaikaan kaikille kaupunkilaisille ja heidän vierailleen. KPS:n omistukseen siirtymisen myötä merkittävä jakso Meriniemen historiassa päättyi ja uusi alkoi. Rakennus toimii Kotkan Pursiseuran tukikohtana ja nyt ravintolaperinnettä pitävät yllä Stella Evento Oy:n väki.

https://www.ravintolameriniemi.fi/

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Johanna Piirto
Myyntipäällikkö
Eezy VMP
044 2400 986
johanna.piirto@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440801
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Kymenlaakso, Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti, Uusimaa