(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Martina, Pori
Restel ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Oletko intohimoinen ravintolatyöskentelyn moniosaaja, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä? Oletko kerennyt jo kartuttamaan kokkaustaitojasi monipuolisissa alan hommissa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt Martina Poriin kokkia!

Vastuualueesi

Vastuullesi kuuluvat monipuolisesti kaikki a la carte -kokin tehtävät. Tämä on loistava tilaisuus ravintola-alan osaajalle, joka kaipaa vaihtelua päiviinsä. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen!

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävän mainiosti, mikäli sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Olet tottunut työskentelemään kiireisessä ja vilkkaassa ympäristössä ja tiimityöskentely on sinulle luontaista. Olet a la carte -taitoinen ammattikokki: hommat hoituvat sinulta itsenäisesti ja ne asiat, mitä et välttämättä vielä täysin hallitse, korvaat innokkuudellasi oppia ja omaksua uutta. Tähän tehtävään edellytämme hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle

Meiltä saat monipuolista ja vauhdikasta työtä loistavan porukan ympäröimänä. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan etujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on aluksi keikkaluontoista, kesäksi tunteja tarjolla n. 63h/ 3vko

Kiinnostuitko?

Mikäli kaipaat monipuolisia työtehtäviä, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 28.2.2021. oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.