(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ravintola Lokkiin
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Ravintola Lokkiin ammattitaitoista KOKKIA.

Ravintola Lokki sijaitsee upeissa vesijärven maisemissa aivan Lahden sataman kupeessa. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian ja lähtökohtaisesti työsuhde olisi määräaikainen elokuun loppuun asti. Tilanteesta riippuen, työsuhde voi jatkua tämän jälkeenkin. 

Työssäsi valmistat mm. lounas-, pitopalvelu-, ja à la carte tyyppistä ruokaa.
Ravintola Lokissa tehdään myös pizzaa ja pidetään grilli-iltoja. 

Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja kokemusta monipuolisista kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on vahva visio siitä, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön sekä upeaan työympäristöön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Väkeväinen, 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi